NYHET

De två första föreläsarna till Skånsk politikerhelg presenteras

Programmet för Skånsk politikerhelg är klart! Nu släpper vi vilka två av föreläsarna är.

LINA STENBERG Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. från Tankesmedjan Arena idé, tidigare ledarskribent på Aftonbladet och Arbetet och redaktör för antologin Det feministiska löftet.

Feminism på riktigt
Allt fler kvinnor – och män – vill ha ett jämställt samhälle. Men majoriteten av Sveriges riksdagspartier saknar politik som behövs för att uppnå jämställdhet. Utan jämlik jämställdhet dras samhället isär.

ELINOR ODEBERG Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., chefsekonom på tankesmedjan Arena Idé, ekonomhistoriker med mångårig erfarenhet som utredare på fackförbundet Kommunal.

Progressiv inflationsbekämpning
Måste vi bli fattiga för att bekämpa inflationen? Löntagarna behöver en röst i den ekonomiska debatten. Det är särskilt viktigt i ett läge med hög inflation och stundande lågkonjunktur. Ofta får bankernas och näringslivets intressen stå oemotsagda. Ett seminarium om växande folkligt missnöje och kollektiva lösningar för att bemöta levnadskostnadskrisen.

Sista anmälningsdatum närmar sig så säkra din plats redan idag. För 100 kronor får du en heldag fullspäckad med intressanta och inspirerande föreläsare samt mat på natursköna Backagården i Höör. Endast ett fåtal platser kvar!

Du som är medlem i Socialdemokraterna kan anmäla dig här: https://forms.office.com/e/yX6HZ1Db6x Länk till annan webbplats.